B&B CampaniaCampaniaLogeren in ItaliëNapels

Bed & Breakfast in centrum Napels | Napolitudine

Napolitudine is een héél gezellige bed & breafkfast in het centrum van Napels. Wie met de trein naar Napels komt (Napoli Centrale) kan binnen 10 minuten te voet dit logeeradresje bereiken. Een leuke wandeling langs de talloze typische koffiebars en winkeltjes laten je al de unieke Napolitaanse sfeer opsnuiven.

Deze gloednieuwe accommodatie is rustig gelegen en biedt alle comfort aan. Op de tweede verdieping aan Via Carbonare kan je 4 knusse en gezellig ingerichte kamers vinden (2 Eén persoons & 2 Tweepersoons kamers), uiteraard uitgerust met airco.  Enkele kamers zijn voorzien van een balkon waar je ’s morgens Napels ziet ontwaken of ’s avonds kan genieten van een heerlijk wijntje.

bed & breakfast in napels Napolitudine

We kunnen de zeer positieve commentaren van eerdere bezoekers alleen maar bevestigen. Zachte bedden, een uitgebreid gamma aan toiletartikelen, heerlijk geurende verse handdoeken…Hier heerst kwaliteit.

bed & breakfast in napels Napolitudine

bed & breakfast in napels Napolitudine

De eigenaar, Andrea, een jonge ondernemer, zorgt iedere morgen voor een lekker ontbijt..Een croissantje, toastje, koffie en sapje om de dag te starten.

bed & breakfast in napels Napolitudine

Napels kan soms heel gehorig en druk zijn. Alhoewel je hier in het centrum logeert is dit geen drukke of lawaaierige plaats. De kust en de beroemde Spaanse wijk zijn op een half uurtje wandelen doorheen de prachtige stad.

De luchthaven van Napoli is op nauwelijks 5 km van Napolitudine en Andrea zorgt voor gratis pendeldienst indien gewenst.

Facebook : klik hier
Instagram : klik hier
Reservaties : Booking.com

bed & breakfast in napels Napolitudine

Back to top button