B&B ToscaneBed & BreakfastFlorenceLogeren in ToscaneMidden-ItaliëToscane

5 prachtige Bed & Breakfast in centrum Florence

Logeer je liever niet in onpersoonlijke hotelkamers tijdens je bezoek aan Florence ? We stellen je 5 prachtige bed & breakfast in centrum Florence voor. Een selectie van b&b’s in centrum Florence die in de stadskern gelegen zijn en elk een onweerstaanbare charme uitstralen..

Prachtige bed & breakfast in centrum Florence | Le Stanze del Duomo

bed & breakfast in centrum Florence

Deze bed & breakfast in het historische centrum van Florence bevindt zich in een historisch gebouw aan de Via De’ Martelli. Hier komen zowel toeristen, gezinnen als zakenmensen genieten van de gastvrijheid van deze accommodatie. Het ontbijt wordt geserveerd in restaurant Konnubio, op slechts 3 minuten lopen van de accommodatie.

De kamers zijn geluidsarm en wie de absolute stilte verkiest kan opteren voor een kamer aan de binnenzijde van deze accommodatie. Vanuit elke kamer heb je een prachtig zicht op de binnenstad van Florence of het prachtige binnenplein.

Kleinschalige bed & breakfast in Florence | San Remigio

bed & breakfast in centrum Florence

Bed and Breakfast San Remigio ontving haar eerste gasten in augustus 2014 en is sindsdien een topper in Florence. Deze accommodatie met een familiale sfeer en slechts 6 kamers ligt vlakbij Palazzo Vecchio, Ponte Vecchio en Sante Croce. Het terras kijkt uit op de kerk van San Remigio.

Wie graag logeert in een kleinschalige accommodatie waar authenticiteit de dominante factor is, zal zich hier zeker thuis voelen. Er is geen lift aanwezig in het gebouw.

5 prachtige kamers in deze B&B in centrum Florence | Casa dei Tintori

bed & breakfast in centrum Florence

Een schitterende bed & breakfast in een prachtig gerenoveerd middeleeuws pand vlakbij de Piazza Santa Croce en Galleria degli Uffizi ! De naam ontleent zich aan het feit dat in het begin van de 13de eeuw hier een fabriek stond waar wol werd geweven en stoffen geverfd. Voor de treinreizigers nog even mee geven dat het treinstation Santa Maria Novella op slechts 20 minuten wandelen is.

De 5 kamers zijn allemaal smaakvol ingericht en hebben een eigen badkamer. Wie houdt van een familiale bed & breakfast in centrum Florence kan hier zeker terecht !

Heerlijk ontbijten en logeren in deze B&B | La terrazza di Jenny

bed & breakfast in centrum Florence

Deze bed & breakfast La Terrazza di Jenny ligt vlakbij Fortezza da Basso, thuisbasis van vele congressen, concerten en evenementen. Op een paar kilometer van de accommodatie ligt de Piazza San Marco op je te wachten en alle andere bezienswaardigheden van Florence.

Uw gastvrouw Jenny maakt iedere ochtend een schitterend ontbijt voor je klaar, bij goed weer kan je genieten op een groot rustig terras. De luchthaven van Florence ligt op slechts 6 km van de accomodatie en het treinstation op nauwelijks één kilometer. Er zijn 5 heel ruime kamers die modern en heel stijlvol ingericht zijn.

Comfortabel als een hotel, familiair als een B&B | La Marmora 39

bed & breakfast in centrum Florence

La Marmora 39 is gelegen op een 10 minuten van de Duomo in het historische centrum van Florence. Iedere ochtend krijg je er een heerlijk ontbijt waar je kan van genieten in de ontbijtzaal of op je kamer. De B&B is op de eerste verdieping van een elegant condimonium en is centraal gelegen om alle belangrijke bezienswaardigheden van Florence te voet te ontdekken.

Kleur typeert de gemeenschappelijke ruimtes en 6 beschikbare kamers, allen met een unieke stijl. Elke kamer heeft een primaire kleur waarrond de stijl van het meubilair en decoratie is opgebouwd.

Wie op zoek is naar andere accommodaties in Florence of Toscane kan ook op Vacanza.be terecht.

Back to top button