BolognaCampaniaCultuur en NatuurFlorenceGenuaLombardijeMilaanNapelsPerugiaPisaRegio's en StedenRomeSardinieSicilieSienaSportStedenToscaneTurijnUmbrieVenetiëVeneto

BAJA BIKES : Begeleide fietstochten doorheen 14 Italiaanse steden !

Ook in Italië kent de verhuur van fietsen en begeleide fietstochten een steeds groter succes. Een stad of regio verkennen met de fiets is niet alleen goed voor onze ecologische voetafdruk maar vooral ook heel aangenaam.

Baja Bikes is één van de grootste aanbieders van begeleide fietstochten en huurfietsen, en ondertussen actief in 175 steden wereldwijd. Sinds 2005 bouwde Baja Bikes een netwerk uit als specialist inzake begeleide fietstochten.

Begeleide fietstochten

In Italië kan je met Baja Bikes een fietstocht maken door Bari, Bologna, Como, Firenze, Genua, Lecce, Lucca, Milaan, Napels , Palermo, Pisa, Rome, Turijn en uiteraard Venetië. Inderdaad, bijna alle grote Italiaanse steden zitten in het aanbod ! Uiteraard leent het Italiaanse klimaat zich ertoe om het hele jaar in vrij aangename temperaturen fietstochten te maken.

Begeleide fietstochten

Alle fietstochten gebeuren met een lokale gids die het verleden en heden van de stad op een boeiende manier brengt. Een begeleide fietstocht betekent sowieso het ontdekken van verborgen plekjes die je anders niet had gezien.

Begeleide fietstochten

Uiteraard kan je ook steeds in één van de vele Italiaanse steden waar Baja Bikes actief is, een fiets huren om de stad met het gezin of een groep vrienden te verkennen. In het rijke aanbod van huurfietsen kan je ook kiezen voor een elektrisch exemplaar. Kinderen krijgen een fikse korting !

Begeleide fietstochten
/

De tijd vliegt snel, zeker tijdens je vakantie…toch ? Wie met Baja Bikes Firenze wil verkennen kan al vooraf via hun diensten tickets bestellen voor de bekendste attracties. Dus méér genieten, minder wachten en méér tijd om alles te bekijken !

Begeleide fietstochten

Een begeleide fietstocht boeken kan vrij eenvoudig op hun website. We geven er graag nog even bij dat Baja Bikes ook begeleide MTB tochten organiseert in Kroatië, Oostenrijk, Portugal en zelfs Curacao. Bij zowel de gewone fietstochten of de MTB tochten zijn er voor grote groepen kortingen te verkrijgen.

Meer info ?
Bezoek hun homepage en boek nu : www.bajabikes.eu/nl/
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest

Back to top button