AbruzzoTe KoopTe koop in AbruzzoVastgoed kopen in Italië

Te Koop : Te Renoveren huisje met 2 slpk in Palmoli , Abruzzo *14.500 €*

Deze woning is op amper een half uurtje rijden van het strand van San Salvo en het skistaton van Roccaraso is op een uurtje afstand. Palmoli is een typisch middeleeuws dorpje met smalle steegjes, een historisch centrum, prachtige kerk, park met speeltuin en een kasteel op de top.

Je kan in Palmoli allerlei voedingswinkels, bars, een pizzeria, slager, apotheek, kapper, bank met geldautomaat enz…terug vinden. Shoppen kan in San Salvo (30 minuten rijden) of Vasto (35 minuten).

De dichtsbijzijnde luchthaven is Pescara op 100km , gevolgd door Napels (200km), Bari en Rome (250km)

De woning heeft 3 verdiepingen (en een kelderruimte). Elke verdieping is ongeveer 20m2.

Op de eerste verdieping is er een keukentje in typische stiijl met open haard en pizzaoven, antiek eiken plafond en veel lichtinval.

Op de tweede verdieping zijn er 2 ramen met veel lichtinval, een klein balkon met zicht op het dorp en in de verte kan je de zee bewonderen. Aan de andere kant kijk je uit op de Maiella bergen..

Het kelderverdiep van de woning heeft ook een eiken plafond en via een trap verbonden met de keuken. Ideaal voor een wijnkelder.

De woning is in goeie staat, het dak is recent gerepareerd. Nieuwe elektriciteit en leidingen zijn nodig en ook de badkamer kan een update gebruiken.

De woning is ideaal voor wie een te renoveren klein Italiaans huisje wil, vol traditie..

Contact opnemen met de verkoper ? klik hier

Back to top button