Italië bij onsUitgelicht

Dakkoffer huren voor uw reis naar Italië ?

dakkoffer huren reis Italië

Een dakkoffer zorgt voor heel wat extra bagageruimte bij je autoreis. Zowel tijdens de zomervakantie als tijdens het skiseizoen zien we heel wat reizigers vertrekken met een dakkoffer als extra bagageruimte.Een dakkoffer huren voor uw reis naar Italië is altijd een goed idee.

Enkele lezers hadden zeer positieve ervaringen bij Dakkofferverhuring.be   en daarom trokken we even naar West-Vlaanderen en zaakvoerder Frederik Vanthuyne om hun mogelijkheden voor jullie te bekijken.

De start van Dakkofferverhuring.be

De verhuring van dakkoffers door Dakkofferverhuring.be  is al sinds het prille begin een activiteit die het hele jaar door vlotjes loopt, uiteraard met piekmomenten tijdens zomer en winter. Een belangrijk element bij het huren van een dakkoffer is de montage die door specialisten in het bedrijf zelf gebeurt, na afspraak. Zo ben je zeker dat de dakkoffer op een veilige manier mee op reis kan.

dakkoffer huren reis italië
dakkofferverhuring.be

dakkoffer huren reis italië

Automobilisten kiezen steeds vaker voor het huren van een dakkoffer. Men wil gerichter een dakkoffer kiezen die past bij de komende trip. Bijvoorbeeld een dakkoffer die handiger is voor de trip naar het zomerhuisje in Italië of een dakkoffer die meer geschikt is om de ski’s te vervoeren tijdens de tocht naar de skibestemming.

dakkoffer huren reis italië

Types dakkoffers

Dakkofferverhuring.be kiest in zijn gamma duidelijk voor kwaliteit. Er zijn heel wat verschillende merken en modellen op de markt maar er zijn heel wat elementen die de keuze van een passende dakkoffer beînvloeden. Frederik koos voor de top, het Zweedse Thule, weergaloos inzake outdoor- en transportoplossingen.

dakkoffer huren reis italië

Frederik ziet vooral ook grote voordelen in het aerodynamische design van de Thule producten in zijn aanbod. Esthetisch superieur én een serieus voordeel inzake minimaal extra brandstofverbruik. De “Motion XT” is zo één van de toppers binnen het gamma. Heerlijk mooi design en weinig te zien op onze wegen.

dakkoffer huren reis italië

Een ander belangrijk element bij het kiezen van een dakkoffer is naast waterdichtheid, volgens Frederik, ook het maximum toegelaten gewicht voor je auto. Dit kan je terug vinden in de handleiding van de wagen of op het gelijkvormigheidsattest. Een stadswagen haalt meestal vlotjes 50kg, een grotere wagen of SUV rond de 100kg. Pas op in deze gewichten zitten de dakdragers en inhoud van je dakkoffer ingerekend.Een lichte dakkoffer zorgt dus voor een grotere mogelijke lading.

Een ander aandachtspunt is geluid tijdens het rijden. Een kwalitatieve dakkoffer veroorzaakt geen enkel extra geluid terwijl goedkopere modellen vaak voor een irritante fluittoon zorgen die in de wagen hoorbaar is.

Bij Dakkofferverhuring.be kan je steeds terecht om een dakkoffer te huren voor je reis naar Italië

Contact :
Web : Dakkofferverhuring.be
E-mail : Info@dakkofferverhuring.be
Tel 0032 468 24 26 75   of Whatsapp : 0032 474 75 30 00

dakkoffer huren

Back to top button