Josephine’s Cucina : Pasta pesto met krokante ham & garnalen
Josephine uit Den Haag laat uw smaakpapillen tintelen in “Josephine’s Cucina” waar ze de heerlijkste Italiaanse gerechtjes op ons los laat.
Haar passie voor Italië en haar veelgevraagde receptjes kan je hier terug vinden..
Je kan haar creatie’s ook volgen op Instagram : @josephinevvh
PASTA PESTO MET KROKANTE HAM EN GARNALEN
Doe wat rucola, zongedroogde tomaatjes, olie, knoflook en parmigiano in de keukenmachine. Maal dit tot pesto.
Leg wat plakjes rauwe ham op bakpapier in de oven op 200 gr tot deze krokant zijn.
Leg wat tomaatjes in een ovenschaal met olijfolie, peper,zout en Italiaanse kruiden en zet deze in de oven op 200 gr tot ze zacht en wat zwart geblakerd zijn.
Kook de pasta en bak ondertussen de garnalen in olie met een teentje knoflook. Voeg de pasta toe aan de garnalen en pesto zoveel als je wilt. Verkruimel de rauwe ham erover en leg er wat geroosterde tomaatjes bij.